Тежак удес код Бањалуке: Голф возио у супротном правцу :: Semberija INFO ::

 

Тежак удес код Бањалуке: Голф возио у супротном правцу


Foto: Glas Srpske
Тежак уидес догодио се вечерас на брзом путу Бањалука - Клашнице, гд‌је је дошло до стравичног судара "голфа" и "аудија".

За сада нема прецизних информација о повријеђенима, а очевици јављају да је до несреће дошло када се аутомобил голф из правца Клашница укључио у погрешан смјер ка Бањалуци, да би се убрзо сударио са "аудијем".

Возачи који су се закели на лицу мјеста јављају да су покушали да упозоре возача голфа.

"Укључио се према grady са црвеном голфом, свирај, блицај му, он ништа. Још више по гасуу и оде према Бањалуци из правца Клашница", наводи један од возача, док су други позвали надлежне да учине нешто како се удеси, изазвани укључивањем у саобраћај у погрешном смјеру, више не би дешавали.

"Једино рјешење је затворити тај излаз и преправити га да се у правцу Клашница направи уска цеста под углом 90 степени..између Робота и Ћубића, као што већ имају на два мјеста..код пумпе прије Ћубића", предложио је један од њих.

"Овђе под хитно да се несто уради ако неко цита из А М Савеза да се немозе укљуцити из правца Класница неки надвозњак на силазу друге немааа

У ПУ Бањалука наводе да им је несрећа пријављена у 17.45 часова, преноси АТВ.

"Несрећа се догодила у Гламочанима на путу резервисаном за саобраћај моторних возила. Полицијски службеници су изасли на лице мјеста, ради предузимања мјера и радњи из своје надлежности", наводе у ПУ Бањалука.

Због саобраћајке су се створила огромне гужве и у полицији наводе да је саобраћај у потпуности обустављен, те се преусмјерава већ код "НИС" пумпе у Трну.
 
(Независне)