Након напада на Илиџи огласио се МУП КС: Ухапшена четири лица :: Semberija INFO ::

 

Након напада на Илиџи огласио се МУП КС: Ухапшена четири лица


САРАЈЕВО - Полиција Кантона Сарајево идентификовала је, пронашла и ухапсила четири лица осумњичена за кривично дјело "насилничко понашање", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

„Радећи на расвјетљавању и документовању кривичног дјела из члана 362. став 2. КЗ ФБИХ (Насилничко понашање) полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, идентификовали су, пронашли и лишили слободе четири лица осумњичена за извршење наведеног кривичног дјела. То су Е. Б. рођен 2003. годиште настањен на подручју опћине Нови град Сарајево, А. Т. рођен 1996. настањен у општини Илиџа, Х. Д. рођен 1995. настањен у општини Илиџа и Е. Х. рођен 2000. из Вогошће“, саопштено је из МУП-а КС.

Лица лишена слободе су смјештена у просторије за задржавање лица лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево и над истим ће се током дана извршити криминалистичка обрада.

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници Управе полиције настављају даљи рад на расвјетљавању и документовању свих околности везаних за јучерашњи догађај у којем је једно лице из Србије лакше повријеђено испред хотела на Илиџи, током одржавања интернационалног турнира за дјечаке у малом фудбалу.


Независне новине