Скоро три мјесеца од нестанка Неђе Цвијетиновића из Лопара :: Semberija INFO ::

 

Скоро три мјесеца од нестанка Неђе Цвијетиновића из Лопара


Полицијска управа Бијељина позива још једном  грађане уколико препознају лице са фотографије да се јаве у најближу полицијску станицу или позову број,,122“ који је бесплатан.

Наиме, још 24. јуна 2022. године у вечерњим сатима Полицијској станици Лопаре пријављено је, да се  Неђо Цвијетиновић,1944.годиште, удаљио се од породичне куће која се налази у засеоку Лукићи насеље Лопаре село, општина Лопаре.

По изјави пријавитеља - сина, Неђо је наведеног дана око 09,00 часова отишао у село Веселиновац на подручју Лопара у подножју планине Мајевица у бербу шумских плодова и није се вратио кући. Неђо Цвијетиновић висине је око 170 центиметара, пуније грађе, око 90 килограма, сиједе косе, тамно смеђих очију,сенилан. На себи је имао чизме –рударе, качкет  и кошуљу непознате боје.

Претрега терена за несталим Неђом започета је 25.јуна гдје су поред припадника Полицијске управе Бијељина, учествовали и припадници и Ватрогасне јединице Лопаре и Угљевик, Горска служба спашавања Бијељина, Републичка управа цивилне заштите Републике Српске, Хелихоптерски сервис Републике Српске, Ловачко удружење „Мајевица“ Лопаре, Општинска управа Лопаре као и мјештани који су узели активно учешће у потрази. За несталим Неђом се и даље интезивно трага.

Полицијска управа Бијељина захваљује се свимa који су за ова три мјесеца својим  учествовањем  у потрази за Неђом Цвијетиновићем дали активан допринос и позива све грађане да уколико имају било какве информације о несталом лицу исте пријаве најближој полицијској станици или позивом на број телефона,,122“.
           
 
                                                                            ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                                                                                                                                                                              
                                                                                              Александра Марић