КАПУТИ: ТРИ МОДЕЛА КОЈА ЋЕ БИТИ НЕЗАОБИЛАЗНА ОВЕ ЈЕСЕНИ :: Semberija INFO ::

 

КАПУТИ: ТРИ МОДЕЛА КОЈА ЋЕ БИТИ НЕЗАОБИЛАЗНА ОВЕ ЈЕСЕНИ


Без лијепог капута не можемо замислити јесен и зиму. Поред тога што је увијек у моди, капут је и практичан, јер грије таман онолико колико треба. Елеганцију добијамо уз сваки аутфит који употпунимо капутом, без обзира да ли смо обули патике, равне чизме или ципеле на штиклу.
 
Разни кројеви и материјали омогућавају да пронађете идеалан капут према вашој грађи. Једино се мијењају дезени и боје из сезоне у сезону. Ове јесени и зиме, поред класичних једнобојних капута, носиће се карирани и они са необичним, геометријским шарама.
 
Једнобојни капути
Поред једноставног капута у беж боји, који се носи из сезоне у сезону, ове јесени биће у моди и капути у њежним, пастелним нијансама ружичасте, жуте, плаве и лаванда боје.



Карирани капути
Карирани принт је некада био и јако популаран, а посљедњих година поново се вратио на велика модна врата.
Из сезоне у сезону мијењају се само облици и боје, али једно остаје исто – карирано је синоним за префињени укус и елеганцију.




Капути сагеометријским шарама
Капути са геометријским дезеном су само за оне смјеле даме, које воле да експериментишу када су стилови у питању. Јарке боје и различити геометријски облици красе овакве капуте, у којима ћете сигурно бити примијећене, гдје год да се појавите.


Семберија инфо