ПОРСЦХЕ ЛАНСИРАО БРЕНДИРАНИ СЛАДОЛЕД :: Semberija INFO ::

 

ПОРСЦХЕ ЛАНСИРАО БРЕНДИРАНИ СЛАДОЛЕД


Foto
Нису ријетке ситуације у којима чувени произвођачи аутомобила дио прихода генеришу и по основу ангажовања у производњи других артикала, и то и оних који апсолутно никакве везе немају са индустријом склапања четворочкаша. Тако имамо примјер Волксwагена и кобасице, као најпопуларнијег производа конгломерата, ако је судити по броју продатих комада.

Наиме, око седам милиона кобасица се произведе под окриљем Волксwагена, али и то није све из Волфзбурга, па ћемо рећи да ови Нијемци производе и брендиран кечап, док они који управљају острвским брендом Роллс-Роyце свијету дарују мед, баш као и Ламборгхини… Примјера је доста, па зашто би се Порсцхе разликовао?

Американце су 17. јула прославили Национални дан сладоледа, па је овај празник од стране колега из Цуфенхаузена, односно из подружнице Порсцхе Нортх Америца за лансирање ограничне серије млијечних ледених посластица. Укупно је пет сорти сладоледа пуштено у понуду: са зеленом ментом и бијелом чоколадом, крем сиром и залеђеним јагодама које су тако и сасушене, с печеним орасима макадамије и купинама, као и с тартом од лимете.


Треба напоменути и да је сладалод произведен од стране мале, али добро познате сладолеџијске фирме из Чикага. Ову фабрику води награђивани посластичар, то јест посластичарка Дејна Кри, која је написала и књигу звану Здраво, зовем се Сладолед (Хелло, Мy Наме Ис Ице Цреам).

Иначе, пошто знамо за мултиталентованост западних конструктора, да за крај наведемо да имају шта да кажу и чиме да се похвале и колеге с истока континента. Наиме, Мински тракторски комбинат надмашио је њемачке "произвођаче спортских аутомобила" покретањем производње укусних артикала: поред мотора, трактора и друге опреме, радници из бјелоруског Минска сада производе слаткише, као и ​​сладолед.

(АутоРепублика)