У четвртак 13.04. отварање изложбе Младена Мићића: "Бити у Кроновој утроби" :: Semberija INFO ::

 

У четвртак 13.04. отварање изложбе Младена Мићића: "Бити у Кроновој утроби"


У четвртак 13.04. позивамо вас на отварање изложбе Младена Мићића "Бити у Кроновој утроби" у 19:00 часова, Галерија Центра за културу.

Младен Мићић је рођен 1998. године у Бијељини. Академију умјетности у Бањој Луци, смјер сликарство уписује 2017. године. Прве двије године похађа у класи проф. Леониле Марић, док трећу и четврту годину завршава у класи проф. Борјане Мрђа.

Мастер студије, смјер сликарство завршава 2022. године у Београду у класи проф. Радомира Кнежевића. Исте године у Београду уписује Докторске студије. Самостално излаже од друге године основних студија.

​Добитник награде за студију цртеж и студију слику, награде за цртеж од стране Арт клуб Простора, награде за сликарство Завичајног музеја Градишка, награде галерије „Сретен Стојановић“, награде за сликарство од стране Академије умјетности у Бања Луци, награде Музеја савремене умјетности Републике Српске, награде за цртеж од стране Факултета ликовних уметности у Београду. Учествовао у бројним групним изложбама у земљи и иностранству.


ЈУ Центар за културу "Семберија" Бијељина