ДРУГОГ ОКТОБРА БРАНИМО СРПСКУ! :: Semberija INFO ::

 

ДРУГОГ ОКТОБРА БРАНИМО СРПСКУ!


Ово су први Општи избори за ДЕМОС и ми смо спремни да са нашим коалиционим партнерима уђемо у ову одлучујућу битку за Српску, за одбрану српских националних интереса, за наставак економског напретка и просперитета свих грађана. Другог октобра бирамо да ли ћемо наставити континуитет развоја Српске, њених институција и даљег напретка или ћемо се неповратно вратити уназад. Кандидат за предсједника Републике Српске - Милорад Додик и Жељка Цвијановић - кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, једини су који могу наставити политику континуитета и сачувати Републику Српску за све нас и за будућа покољења. Они су једини гарант очувања мира и стабилности Српске, јер озбиљна времена захтијевају само озбиљне и доказане политичаре и патриоте. Циљ нам је у Народној скупштини имати двотрећинску већину, како би сачували постигнуто и наставили процес враћања оног што је Српској одузето.

Република Српска, а посебно плодна Семберија имају огроман потенцијал и развојне шансе. Изградња ауто-пута за ове просторе је од историјског и виталног значаја и даће додатни вјетар у леђа развоју овог краја. То би, ако се паметно и правилно искористи, отворило стотине нових радних мјеста, учинило привреду још конкуретнијом, побољшало положај пољопривредника, инвеститора, створило услове да млади своју будућност виде овдје, на својој земљи, гдје су рођени и гдје су своји на своме. Изузетно је важно вратити демографску равнотежу, повећати наталитет и спријечити одлазак грађана. Уз све то потребно је стално радити  на побољшању живота најугроженијих категорија становништва.

Ми у ДЕМОС-у смо свјесни да мора и да увијек може боље, а то можемо само заједно, само солидарни и окупљени око  оног што нам је најсветије, а то је наша Отаџбина, наша РС!