Млади кошаркаши из Угљевика отпутовали на Златибор: Гости "Црвене звезде" :: Semberija INFO ::

 

Млади кошаркаши из Угљевика отпутовали на Златибор: Гости "Црвене звезде"


Млади кошаркаши из Угљевика, њих 18 узраста од 11 до 15 година кренули су данас на седмодневни Кошаркашки  камп Кошаркашког клуба "Црвена звезда"  који се одржава на Златибору.
 
Малишани су отпутовали уз подршку општине Угљевик која их је финансијски подржала са 5.400 КМ.
 
Начелник Угљевика Василије Перић испатио је дјечаке и дјевојчице на пут пожеливши им добре спортске резултате и успјешно стицање нових искустава.
 
Перић је подсјетио да годинама уназад општина Угљевик матерјално подржава овакве активности и најавио још снажнију подршку а све с циљем здравог одрастања и развијању спортских активности код најмлађих.
 
-Синоћ смо испратили чланове културно-умјетничког друштва "Трнова" пут Бугарске, а данас младе кошаркаше на Златибор. Данас почиње и бесплатна школа пливања чији је покровитељ општина Угљевик и због тога смо срећни јер у потпуности подржавамо наше најмлађе да се баве спортом и чини им љетњи распуст садрзајнијим и љепшим-додао је Перић.
 
Тренер екипе Милорад Јовичић изразио је задовољство јер већ десету годину заредом малишани из Угљевика су гости Кошаркашког кампа "Црвене звезде".
 
-Малишани ће на кампу радити са врхунским тренерима и имаће прилику да се друже са вршњацима из региона као и да проводе вријеме са неким од звездиних првотимаца-рекао је Јовичић.