ПОДРШКА ЉУБИШИ ПЕТРОВИЋУ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА :: Semberija INFO ::

 

ПОДРШКА ЉУБИШИ ПЕТРОВИЋУ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА


Бијељина треба да изабере доктора Љубишу Петровића, заједничког кандидата ПДП-а и СДС-а за градоначелника на новембарским локалним изборима, поручио је Драшко Станивуковић, народни посланик на скупу у Великој Обарској, коме су присуствовали и Томица Стојановић, предсједник бијељинског СДС-а, Славиша Марковић, предсједник и носилац одборничке листе ПДП-а у Бијељини за предстојеће изборе, почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић, као и мјештани овог великог семберског села.

 Народни посланик Драшко Станивуковић изјавио је у свом обраћању присутнима да Бијељина треба да изабере младог, поштеног, образованог човјека који нема ниједну мрљу и испред кога је живот.

“Данас сам дошао овдје, а синоћ сам био у Горњем Драгаљевцу, посјетићемо и Главичице, да у том смислу пружим пуну подршку Љубиши Петровићу, јер, врло сличан живот је и у Бањалуци, гдје, с једне стране, имате потрошене личности које су у протеклих десет, двадесет година прошле све функције, а нису донијеле промјене. Имате нове људе, који имају енергију и који могу да донесу добро. Грађани и Бијељине и Бањалуке треба да схвате да је у ова два града кључ побједе и промјена на територији читаве Републике Српске. Сви становници других општина и градова гледају прво у Бањалуку, Бијељину, Требиње, Приједор и Источно Сарајево. Градови су нам кључни предусолов да за двије године помогнемо, ослободимо и промијенимо снагу у свакој другој локалној заједници на територији цијеле РС. Мој долазак, као народног посланика, овдје у Семберију, у Горњи Драгаљевац, Велику Обарску и Главичице, говори пуно о значају Бијељине, јер ми велику и тешку политичку битку бијемо и у Бањалуци. Поручујем грађанима да је кључ у излазности и да не смије бити изговора за неизлазност. Као и у Црној Гори, побиједиће велики проценат излазности. Они који су издали бираче, морају бити прошлост”, поручио је Станивуковић.
 

Љубиша Петровић, кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине на предстојећим изборима, поручио је у свом обраћању да млади, енергични људи сада стављају себе, са свим својим зналачким капацитетима, на располагање грађанима Бијељине.

„Младе људе, који желе да оду одавде, једино ми можемо убиједити да треба да остану овдје, да живимо и да радимо заједно, да заједно стварамо бољу будућност. Пензионерима дугујемо огромну захвалност, јер им морамо вратити достојанство које заслужују. Студентима, онима који траже прилику за посао, нудим причу која се зове боља стипендија. Има могућности и за борачку популацију, да њихова мјесечна примања буду већа. Они пољопривредници, који вриједно раде, нису добили подстицаје.  Радимо пуним срцем на терену и нудимо конкретна рјешења на путу до побједе“, поручио је Љубиша Петровић.

Славиша Марковић, носилац листе ПДП-а у Бијељини за предстојеће локалне изборе позвао је грађане да добро отворе очи у предизборној кампањи и да изаберу најбоље рјешење за Бијељину.

„Не може у Бијељини градоначелника бирати ни Милорад Додик, нити било ко из Бањалуке, већ ћемо ми, грађани Бијељине, бирати градоначелника. Сигуран сам да је Љубиша Петровић најбољи избор за градоначелника Бијељине“, поручио је Марковић, истакавши да је ријеч о младом, образованом, честитом и поштеном човјеку који може понудити нешто боље Бијељини и Бијељинцима.

Семберија Инфо