УХАПШЕНО ЛИЦЕ КОЈЕ ИМА ТРИ ПОТЈЕРНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

УХАПШЕНО ЛИЦЕ КОЈЕ ИМА ТРИ ПОТЈЕРНИЦЕ


Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, 14. јула, око 20 часова у Улици Галац у Бијељини, зауставили су и контролисали путнички аутомобил ,,Рено меган'' којим је управљало лице С.С. из Бијељине.
 
Приликом контроле утврђено је, да се у возилу налазе још лица Ж.К. и М.Д. Приликом контроле, лице М.Д. се дао у бјекство. Полицијски службеници су га убрзо стигли, а М.Д. је, том приликом, пружио отпор и физички напао полицијске службенике.
 
Полицијски службеници су лице М.Д. из Лопара лишили слободе, а провјерама је утврђено да за њим имају расписане три активне централне потјернице.
 
У Медицинском центру Бијељина повријеђеним полицијским службеницима указана је медицинска помоћ, а љекари су констатовали да су задобили лакше тјелесне повреде.
 
О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да му се након документовања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу ,,Напад на службено лице у вршењу службене дужности '''', потврђено је из полиције.