ОСВЈЕШТАН ОБЈЕКАТ ЗА ВЈЕРСКЕ ПОТРЕБЕ У РАВНОМ ПОЉУ КОД УГЉЕВИКА :: Semberija INFO ::

 

ОСВЈЕШТАН ОБЈЕКАТ ЗА ВЈЕРСКЕ ПОТРЕБЕ У РАВНОМ ПОЉУ КОД УГЉЕВИКА


Начелник општине Угљевик Василије Перић заједно са предсједником Скупштине ове општине Ђоком Симићем посјетио је касно поподне Мјесну заједницу Равно Поље у којој су урађени бројни инфраструктурни пројекти.
 
Перић и Симић присуствовали су освјештању новосаграђеног  објекта који служи за вјерске обреде при мјесном гробљу за  шта је из локалног буџета издвојено 70.000 КМ.
 
„Овај објекат ће служити за вјерске обреде  мјештана при гробљу, такође смо за потребе ширења овог гробља откупили 3.000 квадрата земљишта" , рекао је Перић новинарима.
 
Он је подсјетио да је у Равном Пољу у протеклом временском периоду ријешено питање водоснабдијевања, канализациона мрежа и  изграђен Дом културе.
 
„Асфалтирали смо путеве, а то ћемо радити и у овој години а све са циљем побољшања квалитета живота наших грађана јер је то опредјељење руководства општине Угљевик“, додао је Перић.
 
Објекат су освјештали протојереј Миладин Кршић, архимандрит Нектарије, игуман Манастира Часног крста у Сувом Пољу и протојереј Ведран Бардак.
 
Кршић је изразио задовољство јер ће новосаграђени објекат  служити вјерном народу у овој парохији.
 
Предсједник Савјета мјесне заједнице Равно Поље Перо Манојловић захвалио је општини Угљевик на подршци и додао да у овом дијелу угљевичке општине живи 450 мјештана.