БИБЛИОТЕКА У УГЉЕВИКУ ПОНОВО ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА СВОЈЕ ЧИТАОЦЕ :: Semberija INFO ::

 

БИБЛИОТЕКА У УГЉЕВИКУ ПОНОВО ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА СВОЈЕ ЧИТАОЦЕ


Народна библиотека Угљевик, након дуже паузе, отворила је врата за своје кориснике. Рад са читаоцима, у ванредним околностима изазваним епидемијом корона вируса, одвијаће се сваким радним даном у периоду од 8 до 13 часова.

У протеклом  периоду библиотека је радила са најмлађим читаоцима онлајн радионицу “Причам ти причу” која је извођена два пута седмично путем званичне  ФБ странице библиотеке.

Из библиотеке се  захваљују  свим малишанима који су узели учешће у овој радионици и слали своје радове. Сви заинтересовани могу погледати  радове малишана  на ФБ страници библиотеке  www.facebook.com/narodnabibliotekaugljevik/

Књиге се ипак неће изнајмљивати у наредним данима . У библиотеци је  у току ревизија књижног фонда па ће читаоци  у наредних неколико дана  имати могућност да врате већ позајмљене књиге. Изнајмљивање нових мораће да причека, а из библиотеке апелују на читаоце да врате позајмљене књиге на вријеме  и да имају  разумијевања како би ревизија књижног фонда била завршена у што краћем року на обострано задовољство.

ПРОВЕДЕНЕ СВЕ ПОТРЕБНЕ МЈЕРЕ ЗАШТИТЕ

У циљу спрјечавања ширења епидемије вируса корона, а сходно препоруци надлежних институција, у просторијама библиотеке извршена је темељна дезинфекција и проводе се све прописане епидемиолошке мјере заштите  како би се сачувало здравље читалаца и запослених радника, кажу у Народној библиотеци.

Руководство и радници библиотеке захвалили су се предузећу „Рудник и Термоелектрана“ Угљевик,  као  и генералном директору предузећа Чедомиру Стојановићу, на указаној помоћи приликом спровођења мјера дезинфекције и донирању дезинфекционих средстава.

Угљевик инфо