ВРИЈЕДНА ДОНАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА БИЈЕЉИНСКОЈ БОЛНИЦИ :: Semberija INFO ::

 

ВРИЈЕДНА ДОНАЦИЈА ЦРВЕНОГ КРСТА БИЈЕЉИНСКОЈ БОЛНИЦИ


Представници Црвеног крста РС поклонили су болници „Свети Врачеви“ вриједну опрему, која се састоји од постељине и пиџама за пацијенте, али и хируршке мантиле за љекаре.  

Републичка организација Црвеног крста, до краја фебруара, уручиће донације  21-ој здравственој установи у Републици Српској, чија је вриједност 65.000 КМ. 

- Мисија Црвеног крста слична је мисији  здравствених установа, јер је ријеч о бризи за људски живот“, рекао је секретар ЦК РС Ђоко Михајловић, уручујући донацију руководству болнице.
 
- Настојимо да хуманитарним акцијама помогнемо најугроженијима, али и да допринесемо побљшању услова установа и организација које брину о здрављу  грађана. Бијељинска болница једна је од оних за које можемо рећи да је понос здравственог система Српске“, истакао је Михајловић.

Вршилац дужности директора болнице др Милица Ловрић, захвалила се на донацији истакавши да је радује што све више људи показују хуманост.

- Са Црвеним крстом Републике Српске смо увијек одлично сарађивали, а све донације које стижу у нашу установу су нам веома значајне“, рекла је др Ловрић.

Семберија ИНФО - О. Стјепановић