Актив младих СДС Бијељина подржава Мићића :: Semberija INFO ::

 

Актив младих СДС Бијељина подржава Мићића


Актив младих СДС Бијељина даје пуну подршку званичом ставу Градског одбора СДС Бијељина и настојању да у преговорима са свим политичким странкама, пронађе најуспјешнији модел за функционисање и даљи развој нашег Града. Омладина даје пуну подршку предсједнику Мићићу у његовим намјерама да око себе окупи широку коалицију која би заједно са њим дјеловала у најбољем интересу свих грађана Бијељине.

Свједоци смо да се наш Град убрзано развија и постаје погодно мјесто за живот и рад људи и сматрамо да у овом процесу значајну улогу има Мићо Мићић који одговорно обавља функцију првог човјека града/општине већ 15 година. Сматрамо да Мићо Мићић, као човјек који најбоље познаје ситуацију у нашој локалној заједници, има легитимно право да води преговоре о будућем развоју Града са свима, те да, у складу са својим искуством и одговорношћу коју носи дужност градоначелника, договори коалиционо дјеловање са свим политичким организацијама које имају за циљ да Бијељина настави путем развоја.
Желимо да Град Бијељина заиста буде Град будућности, али то није могуће уколико се начине погрешни кораци у садашњости. Из тог разлога дајемо апсолутну подршку човјеку који је све вријеме свог бављења политиком био отворен за сарадњу, умјесто стварања подјела и сукоба.

На Сабору младих Српске демократске странке Републике Српске одржаном 15. фебруара у Бањалуци на дужност замјеника предсједника Актива младих Републике Српске изабран је Радиша Петровић из Актива младих СДС Бијељина, што је јасна потврда да ће Актив младих СДС Бијељина наставити да у пуном капацитету доприноси заједничком дјеловању у оквиру Српске демократске странке са Мићом Мићићем, Мирком Шаровићем и свим људима који желе најбоље странци која је, заједно са народом, стварала Републику Српску и све вријеме постојања наше Републике чини важан дио њеног живота.

(Актив младих Српске демократске странке Бијељина 17.02.2020. године)