СОЦИЈАЛИСТИ ОРГАНИЗОВАЛИ ПРИРЕДБУ И ПОДЈЕЛУ НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИ ОРГАНИЗОВАЛИ ПРИРЕДБУ И ПОДЈЕЛУ НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА


У пуној сали Центра за културу било је много смијеха, пјесме, дјечије граје и радости. Малишани са подручја града Бијељине, али и њихове маме и тате, уживали су у новогодишњој представи коју су извели глумци Позориштанца ,,Маслачак“, а потом је услиједило дружење са Дједа Мразом. За неке малишане ово је био први сусрет са Дједа Мразом, а срећа на њиховим лицима показала је колико уживају у новогодишњој чаролији.

Приредбу и подјелу пакетића најмлађим суграђанима организовао је Градски одбор Социјелаистичке партије Бијељина у суботу, 28. децембра, са почетком у 12 часова, а овој свечаности присуствовали су предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина Недељко Јовић и потпредсједник Социјалистичке партије Републике Српске Далибор Стевић.

-Градски одбор Социјалистичке партије Бијељина традиционално пред божићне и новогодишње празнике организује подјелу пакетића дјеци, а ове године свечаност смо уприличили у Центру за културу гдје ће бити подијељено више од 500 пакетића малишанима. Иначе, данас смо пакетиће подијелили малишанима на Одјељењу педијатрије у бијељинској болници, а у наредних дан-два новогодишњим пакетићима  развеселићемо и малишане неких мјесних заједница на подручју нашег града, рекао је Недељко Јовић прецизирајући да ће укупно подијелити више од 700 пакетића.

Према његовим ријечима, циљ организовања ове манифестације није само подјела пакетића већ и лијепо дружење, те подстицање најмлађих да развијају осјећај да је лијепо даривати и бити дариван, а све то доприноси да сутра постану бољи и сретнији људи.

Успјешним организовањем свечане подјеле новогодишњих пакетића задовољан је и Далибор Стевић.

-Ови претпразнични дани су лијепи дани, а ми сваке године настојимо да наше најмлађе суграђане обрадујемо поклонима. Данас је препуна сала Центра за културу, задовољна су дјеца, задовољни су њихови родитељи, а наша партија ће и убудуће наставити са оваквим активностима, каже Стевић.