УГЉЕВИК: СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ДОБИО РАЧУНАРЕ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ДОБИО РАЧУНАРЕ


Бањалучка берза донирала је данас пет рачунара, два лаптоп рачунара и скенер угљевичком Средњошколском центру „Михаило Петровић Алас“. Представник Бањалучке берзе Адријана Цвијетић уручила је поклон који ће користити ученици економског смјера.

Цвијетићева је подсјетила да је Бањалучка берза прије пет година покренула акцију „Опремимо наше школе“ у којој се рачунари  који се  више не користе донирају  школама у Републици Српској.

- У склопу исте акције организовали смо такмичења за ученике економске струке из предмета Финансијска тржишта, на републичком ниову и управо идеја за данашњу донацију се родила у априлу ове године на том такмичењу-рекла је Цвијетићева новинарима.

Директор Средњошколског центра Стево Беновић захвалио се на донацији и нагласио да је ово прилика да се сарадња учврсти.

- Ове године смо први пут учествовали на такмичењу Бањалучке берзе и добили смо вриједан поклон који ће користити нашим ученицима - додао је Беновић.

Он је напоменуо да угљевички Средњошколски центар у овој школској години похађа 461 распоређених у 21 одјељењу смјера Гимназија, Електротехничка струка, Машинско-техничка  струка и Економска струка.

​Општина Угљевик