Жељка Цвијановић честитала "Србадији" освајање златне медаље :: Semberija INFO ::

 

Жељка Цвијановић честитала "Србадији" освајање златне медаље


Српски члан Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић честитала је хору "Србадија" из Бијељине освајање златне медаље на Свјетској хорској олимпијади у Јужној Кореји. Садржај честитке преносимо у наставку.

"Најискреније честитке упућујем Вама и свим члановима цијењеног Српског пјевачког друштва „Србадија" поводом освајања златне медаље на Свјетској хорској олимпијади у Јужној Кореји, гдје сте у најљепшем свјетлу представили културу Републике Српске.

Освајањем значајног признања „Србадија" је још једном доказала да се квалитетан и предан рад цијени свуда у свијету, али и да Република Српска има даровите музичке ствараоце.

Овим великим успјехом, оличеним у сјају златне медаље, сврстали сте се међу најуспјешније хорске ансамбле у Европи, на најбољи начин промовишући културно стваралаштво нашег народа и цијеле Републике Српске.

Изузетни резултати које постижете представљају потврду ваших умјетничких достигнућа, залагања и посвећености.

У увјерењу да ћете наставити да нижете блиставе наступе, крунисане сјајем још многих златних медаља, те да промовишете музичко стваралаштво, традицију и духовност српског народа на домаћој и међународној музичкој сцени, још једном Вам честитам и срдачно Вас поздрављам."

Српски члан Предсједништва БиХ
Жељка Цвијановић