Дјечији вртић ''Чика Јова Змај'' обиљежио крсну славу :: Semberija INFO ::

 

Дјечији вртић ''Чика Јова Змај'' обиљежио крсну славу


Уз присуство бројних званица из политичког и друштвеног живота, Дјечији вртић “Чика Јова Змај”, обиљежио је данас своју крсну славу,Светог Архангела Михаила.

Директор вртића, Славиша Вујановић, захвалио се овом приликом родитељима малишана и изразио задовљство постигнутим резултатима у претходном периоду.



- Изузетна нам је част  да на лијеп и пригодан начин обиљежимо крсну славу коју прослављамо дуги низ година. Можемо рећи да смо у претходном периоду имали добре резултате и да смо изузетно задовољни. Проширили смо капацитете вртића, а радимо и на даљем ширењу. Морам да истакнем да су и родитељи задовољни нашим радом, а одлична сарадња са Градском управом и Скупштином Града је допринијела ширењу капацитета. Наша је жеља да наставимо и даље у овом правцу и да на најбољи начин представимо Град Бијељинау позитивном свјетлу“, истакао је Вујановић.



Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, малишанима је пожелио здраво и срећно дјетињство.

- Честитке на досадашњим успјесима руководству вртића и особљу. Предшколско васпитање представља једну од најважнијих карика у развоју дјетета и када се ту поставе здраве основе, онда не треба да бринемо за будућност, развој и понашање наше дјеце. Кроз буџет 2023. године, предвидјели смо да и даље остајемо на путу унапређења предшколског васпитања и образовања. Поред објекта код Саборне цркве, истовремено ћемо у још неким мјесним заједницама учинити све како би предшколско васпитање учинили што доступнијим и на тај начин омогућили да наша дјеца имају срећно и здраво, а уједно и дјетињство које ће им усадити оне најбоље обрасце понашања“, рекао је Петровић.



Након ломљења славског колача, гости славе су могли да уживају у приредби коју су заједно са својим васпитачима приредили малишани вртића.


Семберија инфо - С. Николић