ПЛЕСАО КАО МАЈКЛ ЏЕКСОН :: Semberija INFO ::

 

ПЛЕСАО КАО МАЈКЛ ЏЕКСОН


Мајкл Џексон један је од најпопуларнијих и најуспјешнијих умјетника нашег времена.  Продао је више од 400 милиона албума широм свијета, добио 13 Граммyја, 26 Америцан Мусиц Аwардс и у великој мјери утицао на умјетнике током и послије свог времена.
 
На овог генија, који је као плесни извођач био ненадмашан, изгледом, те извођењем пјесме ,,Билие Јеан“,  подсјетио нас је суграђанин Рефик Мунџић Шлосер.
 
Многобројну публику одушевио је наступом на платоу испред Центра за културу, а у оквиру манифестације ,,Отворена сцена“.
 
Појавио се обучен као ,,краљ попа“, са црним шеширом на глави, препознатљивом фризуром, бијелим рукавицама, бијелим чарапама и бљештавом сребрном јакном и рукавицама. Одјећу је шио сам- Рефик Мунџић Шлосер по струци је кројач.  
 
На сцени је показао завидно плесно умијеће, а водитељ вечери истакао је да је овај наш суграђанин у седмој деценији живота, те да већ дужи период живота бијељинску адресу, шест мјесеци у години, замијени адресом у Мароку.  

-Жеља ми је била да забавим суграђане, драге моје Бијељинце, и придонесем побољшању расположења у ово прекрасно љетње вече, рекао је Шлосер.