САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ БИЈЕЉИНСКОГ СНСД :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ БИЈЕЉИНСКОГ СНСД


Савезу независних социјалдемократа је само на три бирачка мјеста у Бијељини уписано 147 гласова мање, док је Партији демократског прогреса на једном од њих  додато 26 гласова, потврдила је Градска изборна комисија након поновног пребројавања. 
 
Ово је само један од показатеља да је опозиционо стварање медијске магле уз помоћ плаћене ТВ пропагандне испоставе у Бијељини, директан пренос конференција за штампу са којих се позива на улична окупљања и могуће изазивање инцидената, највјероватније већ раније смишљени пројекат дестабилизације  Републике Српске. 
 
Приказивања појединих кандидата и партија у ТВ спотовима, као жртви „неправде“, симбола „отпора“ и „беспоштедних бораца“ већ је виђено у „наранџастим револуцијама“.  
 
У све се укључио и градоначелник Љубиша Петровић позивом на бојкот Народне скупштине и „беспоштедну борбу до краја“, чиме се намеће питање да ли је уопште свјестан шта ради? Изгубљен у времену и простору, глумећи поштење и борца против корупције сада позива народ на рушење и паљење  институција Републике Српске по узору на петооктобарска дешавања у Србији.  
 
Градоначелниче Петровићу, нисте стварали, градили ни бранили Републику Српску, јер сте тада били дијете, али нећемо вам дозволити да је рушите и палите по било чијим инструкцијама, ЈЕР ВОЛИМО СРПСКУ! 
 
Једина истина је да је на свим нивоима власти народ убједљиво дао повјерење политикама СНСД и коалиционих партија. 
 
 Као што је чињеница да је на 3 бирачка мјеста у Бијељини СНСД-у узето 147 гласова, док је ПДП уписано 26  гласова више и то : на бирачком мјесту 011 СНСД је уписано 50 гласова мање - ПДП је додато 26 гласова. На бирачком мјесту  027 СНСД оштећен за 54 гласа, док је на бирачком мјесту 168 у Записнику о раду Бирачког одбора СНСД уписано 0 гласова, да би се након поновног бројања утврдило да је тако прећутано 43 гласа за Народну скупштину Републике Српске.