СЛАВА ПРЕДУЗЕЋА А.Д. „ГРАД“ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВА ПРЕДУЗЕЋА А.Д. „ГРАД“


Ломљењем славског колача, прослављена је слава предузећа АД „Град“, Свети Пантелејмон, а традиционално, кум славе предузећа је Центар за социјални рад. Директор предузећа дипл. ецц Бранислав Влачо, честитајући славу свим запосленим, нагласио је да је нова управа предузећа, за протеклу годину дана многе ствари поставила на своје мјесто.

-Успјели смо да за све запослене обезбиједимо редовна примања, измиримо све обавезе и допринесемо да предузеће функционише у пуном капацитету, а захвални смо и свим нашим корисницима услуга“, рекао је Влачо. Он је нагласио да у предузећу, поред редовних активности, врше квалитетне припреме за одржавање и припремају 20-ти јубиларни Међународни сајам  пољопривреде, лова, риболова и екологије „Интерагро 2022“.



-Наш циљ је да се на Међународном сајму „Интерагро 2022“ појави што већи број излагача, да буде посјећен, да на сајму буду присутни и наши корисници услуга и грађани, чиме ћемо увеличати оно што је најважније, а то је да наш град Бијељина буде препознатљив као сајамски град, да се такви догађаји одржавају на простору Агротржног центра гдје и постоје сви услови“, најавио је Влачо и нагласио да у свом раду имају подршку институција.

-У раду А.Д. „Град“ имамо подршку Владе Републике Српске и Министарства пољопривреде, а подршку очекујемо и од града у ком радимо и живимо“, рекао је дипл. ецц Бранислав Влачо.

Семберија инфо