ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ У ЛОПАРАМА :: Semberija INFO ::

 

ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ У ЛОПАРАМА


Начелник Радо Савић и инвеститор Владо Антић свечаним пресијецањем врпце званично су отворили новосаграђени комплекс базена “Октопус” у овој мајевичкој општини.

Након церемоније отварања Савић је истакао да је ово веома важан пројекат за општину Лопаре.
– Оно што су у другим локалним заједницама урадиле општине, код нас је урадио наш Мајевичанин из дијаспоре, практично је помогао општини Лопаре кроз своју инвестицију да има овакав садржај – изразио је задовољство Савић у изјави за Српскаинфо.

Савић је подсјетио да су скупштинском одлуком локалног парламента сви ученици основне и средње школе из општине Лопаре, њих 903, добили сезонске пропуснице за базене, за шта ће из буџета ове мајевичке општине бити издвојено 25.000 КМ, а улаз за суграђане предшколског узраста је бесплатан.

– Локална управа је одговорила гестом да купи сезонске улазнице за све ученике са подручја наше општине и тиме смо спојили двије корисне ствари, подржали смо инвеститора, а на другој страни смо изашли у сусрет дјеци, омладини, њиховим породицама да могу користити садржај базена колико год желе и бавити се спортом и здравим животом а не да бораве по кладионицама – навео је Савић.

Власник Базена “Октопус” Владо Антић рекао је за Српскаинфо да се у оквиру овог комплекса налазе два базена, дјечији и велики базен чије су димензије 30 метара са 15 метара, као и терен за одбојку на пијеску.

– Потрудићемо се да квалитетним садржајима анимирамо посјетиоце, а посебно наше најмлађе суграђане – рекао је Антић.

​Српска инфо