АГРАРНИ ФОНД ГРАДА БИЈЕЉИНА: ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ :: Semberija INFO ::

 

АГРАРНИ ФОНД ГРАДА БИЈЕЉИНА: ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ


ПОШТОВАНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ ПРОИЗВОЂАЧИ,

Као што смо вас обавијестили, Правилник за подстицаје у 2022. години је ступио на снагу од 06.06.2022.године те су се стекли услови за подношење Захтјева за подстицаје које можете обавити у просторијама Аграрног фонда Бијељине, Милоша Обилића 51. Такође, садржај Правилника за 2022.годину, односно услове за остваривање подстицаја током ове године можете видјети на интернет страници www.gradbijeljina/agrarnifond

Овом приликом апелујемо на пољопривредне произвођаче који су  претрпјели штету на расадницима 09.04.2022.година и која је комисијски утврђена од стране Одјељења за пољопривреду  Градске управе Бијељине, да што хитније поднесу Захтјеве за субвенцију санирања штете, како бисмо могли у што краћем року обрадити Захтјеве, усвојити на сједници Управног одбора и извршити исплату.

Такође , обавјештавамо вас да сутра  16.06.2022.године одражавамо сједницу Управног Одбора  на којој ће бити покренуте јавне набавке  избора најбољег понуђача за извоз кречњака - калцификацију и анализу земљишта .Стога вас молимо да са Захтјевима за калцификацију сачекате наше обавјештење да су ове јавне набавке завршене и да је све спремно за калцификацију. Обзиром да тендерске процедуре трају минимум мјесец дана , а да ми немамо адекватну просторију за одлагање узорака земљишта , били би вам захвални да сачекате обавјештење да је све спремно за калцикификацију, када ћемо бити спремни да узорке земљишта прослеђујемо на анализу свакодневно .

С поштовањем, 

директор Аграрног фонда
     Златан Л азаревић