МАТУРАНТИ ГИМНАЗИЈЕ “ФИЛИП ВИШЊИЋ” ИЗ БИЈЕЉИНЕ: МЛАДОСТ КОЈА ПОМЈЕРА ГРАНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

МАТУРАНТИ ГИМНАЗИЈЕ “ФИЛИП ВИШЊИЋ” ИЗ БИЈЕЉИНЕ: МЛАДОСТ КОЈА ПОМЈЕРА ГРАНИЦЕ


Foto: Semberija info
Љепотом и младошћу, још једна сјајна генерација матураната представила се вечерас свом граду.

Матуранти Гимназије “Филип Вишњић” из Бијељине, заблистали су у свом најбољем издању, а задивљеним погледима и вечерас су их испратили родбина, другови и бројни суграђани.



Уз осмјех и понос, они су вечерас започели славље којим обиљежавају крај средње школе, а за већину њих и скори одлазак из родног града на студије. Из школских клупа са собом ће , како су нам рекли, понијети  најљепше успомене и другарство које се памти цијелог живота.

Ученица генерације је Магдалена Савић, која  каже да ће јој ово признање, свакако  бити подстрек у даљем школовању.



-То је награда за ове четири године рада и труда, које сам уложила на такмичењима из математике и физике .Ово признање за мене је уједно и велики подстрек да се још више трудим, да остварим још бољи успјех на факулету електротехнике  који планирам уписати”, рекла је Магдалена за Семберија инфо.

Директор бијељинске Гимназије Оливера Стевановић, матурантима је на почетку њиховог  новог  периода у животу, пожељела срећу и изразила увјерење да ће они даље у својим професионалним каријерама бити понос ове школе.



-Желим да постану добри  и успјешни људи, да нађу своје парче неба, да буду срећни и задовољни  али и да нам се враћају и да се заједно радујемо њиховим новим успјесима.Свака генареција има неке своје специфичности, овој генерацији сам и предавала, јако су ми драги и заиста су једна сјајна генерација”, нагласила је Оливера Стевановић.

(Семберија инфо)