ГРАДСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА: ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА: ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА


У Улици патријарха Павла у Бијељини од данас, 10. априла,  ступа на снагу привремена забрана саобраћаја за сва возила због изградње пјешачке зоне и уређења платоа са урбаним мобилијаром. Забрана саобраћаја биће у фазама, односно у складу са динамиком радова, а прва ће се односити на дио од раскрснице са Тргом краља Петра Првог Карађорђевића до кућног броја шест у улици, осим за возила станара и доставу, саопштено је из Градске управе.

Из Градске управе истичу да је забрана привремена и да ће трајати до 30. јуна, односно до завршетка планираних радова, а за реконструкцију Улице патријарха Павла, како је раније саопштено из Градске управе, биће издвојено 400.000 КМ. Грађевински радови подразумијевају поплочавање бехатон плочама, постављање декоративне расвјете, хортикултурално уређење и постављање модерног урбаног мобилијара - клупа и канти за отпад.

​Иза зграде Музеја Семберије биће изграђен мали трг, са фонтаном, декоративном расвјетом, урбаним мобилијаром и хортикултуралним уређењем. У складу са регулационим планом "Центар града", реконструкција подразумијева и измјену режима саобраћаја, али ће власницима некретнина бити омогућен приступ моторним возилима до њихових стамбених и пословних објеката, као и возилима за доставу.

Семберија инфо - О. Стјепановић