ИДЕНТИФИКОВАНА И ПРОНАЂЕНА ЛИЦА КОЈА СУ У ЈАЊИ ПУЦАЛА ИЗ ГАСНОГ ПИШТОЉА :: Semberija INFO ::

 

ИДЕНТИФИКОВАНА И ПРОНАЂЕНА ЛИЦА КОЈА СУ У ЈАЊИ ПУЦАЛА ИЗ ГАСНОГ ПИШТОЉА


Foto
Полицијској станици Јања, 26.03.2022. године око 08,20 часова, пријављено је од стране лица, да су се у току ноћи  у ули 1. Маја у Јањи чули највјероватније пуцњеви из ватреног оружја. По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници  који су обавили разговор са пријавитељем, те су на лицу мјеста пронашли три чауре које потичу највјероватније од гасног пиштоља.
 
Надаље, оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је у непосредној близини старог мотела у Јањи  у улици Лешничка у току ноћи било пуцање из оружја. По наложеним мјерама дежурног тужиоца на лицу мјеста извршен је увиђај, увиђајем је са лица мјеста изузето 28 чаура и један метак, који највјероватније потичу од гасног пиштоља.
 
Радом на расвјетљавању наведеног догађаја полицијски службеници Полицијске управе Бијељина  идентификовали су извршиоце и то лице В.Ђ. из Јање код којег је пронађен гасни пиштољ, а из наведеног пиштоља је пуцало лице А.К. у улици 1. Маја у Јањи ,  док је лице М.Б. пуцало из пиштоља у Лешничкој улици исти је одбацио гасни пиштољ који је  пронађен и увиђајем изузет са лица мјеста.
 
О свему наведеном обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се лица прекршајно санкционишу по Закону о оружју и муницији, те да се ради на идентификовању евентуалних осталих учесника у наведеном догађају.