ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ ЛИШЕНИ СЛОБОДЕ ЗБОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „ ТЕШКА КРАЂА“ ИЗВРШЕНОГ У МАТИЧНОМ УРЕДУ ДВОРОВИ :: Semberija INFO ::

 

ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ ЛИШЕНИ СЛОБОДЕ ЗБОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „ ТЕШКА КРАЂА“ ИЗВРШЕНОГ У МАТИЧНОМ УРЕДУ ДВОРОВИ


Foto
Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, 30.01.2022. године у Дворовима град Бијељина, лишили су слободе лица М.Р. и М.С. држављане Републике Србије.
 
Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2,  посупали су по пријави грађанина који је путем телефона пријавио да је у улици Карађорђева  у мјесту Дворови,  уочио два НН мушка лица која улазе у просторије матичног уреда који се налази на наведеној адреси.
 
По запримљеној пријави одмах су поступили полицијски службеници који су на лицу мјеста затекли лица М.Р. и М.С. са бланко обрасцима ( изводи  из  матичне књиге рођених, умрлих, вјенчаних, као и увјерења о држављанству). Такође, на лицу мјеста пронађени су и предмети који су служили као средства за извршење кривичног дјела „ Тешка крађа“.
 
Над лицима лишеним слободе тренутно је у току криминалистичка обрада. Након документовања предмета,  лица М.Р. и М.С. ће уз Извјештај о почињениом кривичном дјелу  „Тешка крађа“ од стране полицијских службеника Полицијске станице Бијељина 2, бити предати у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.
 
 
                                                                                                                      ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ
 
                                                                                                                      Александра Марић