ПУНО ВЕСЕЉА У РЕСТОРАНУ „ПЕТ ЈЕЗЕРА“ :: Semberija INFO ::

 

ПУНО ВЕСЕЉА У РЕСТОРАНУ „ПЕТ ЈЕЗЕРА“


У сусрет новогодишњим и божићним празницима ресторан „Пет језера“ биљежи велику посјету. Посљедних дана права је умјетност наћи слободно мјесто јер су капацитети ресторана попуњени од стране компанија и јавних установа које за своје запослене организују свечаности поводом завршетка пословне године. У периоду од 24. децембра до шестог јануара за право расположење гостију свако вече је уприличена музика уживо.

Ресторан „Пет језера“ ће организовати дочек Нове године. Све улазнице су распродате а односе се на алл инцлусиве  аранжман. Госте ће у нову, 2022. годину увести Васко Тодић и „Стара прича“. Иста екипа ће се бринути за пријатно расположење и током вечери првог јануара 2022. године. Улазнице за ову вече се још увијек могу купити.

У ресторану планирају организовати и дочек Нове године по јулијанском календару. Они који буду жељели у добром друштву обиљежити и овај моменат, имаће прилику уживати у нотама ансамбла „Мој рођак са села“.



-У дворишту манастира Свете Петке 2015. године почиње прича једног културног и шареноликог угоститељског објекта – ресторана „Пет језера ˮ. Смјештен у насељу по ком је и добио име, ресторан ⸲⸲Пет језера ˮ захваљујући лаганим бојама весеља и љубави, одише ведрином и топлином. Од самог почетка увијек су посјетиоци радосно свраћали у њега, неки да пробају традиционалне специјалитете, а неки да се прошетају поред језера и између крошњи дрвећа које  маме погледе. Учтивост, гостољубивост и култура главни су коментари за наше особље. Од хостесе која Вас са осмијехом на вратима дочека, преко конобара који Вас љубазно услужују током цијелог Вашег боравка у ресторану, па све до чувара који Вас поздравом испрати на излазу, сви Вам желе и више него лијепу добродошлицу и радују се да Вас поново виде“, поручују из ресторана „Пет језера“.

Семберија инфо