ТАСОВАЦ ПОНОВО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНСД УГЉЕВИК :: Semberija INFO ::

 

ТАСОВАЦ ПОНОВО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНСД УГЉЕВИК


Милутин Тасовац поново је изабран за предсједника Општинског одбора СНСД-а у Угљевику, а изборној конференцији странке, присуствовао је и лидер СНСД-а Милорад Додик, као И потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић. Лидер СНСД-а Милорад Додик је нагласио да је током конференције исказано јединство и да је Тасовац нови-стари предсједник Општинског о дбора СНСД-а у Угљевику. Он је навео да су у Угљевику разговарали и о могућностима пројектовања и одржавања Термоелектране Угљевик, као и другим стварима локалног карактера. 

-Ова енергетска ситуација ће нас довести до брзе одлуке да се наложи јавном предузећу да уђе у ново пројектовање електране која ће остати у власништву Републике Српске 100 одсто. То значи потпуну рехабилитацију ове електране, како бисмо остали значајан произвођач електричне енергије”, рекао је Додик. Нови -стари оредсједник ОО СНСД Угљевик, Милутин Тасовац је изјавио да је Општински одбор СНСД-а Угљевик један од најмлађих у Српској, али је изразио увјерење да ће на наредним изборима побиједити. 

-С обзиром на ранија искуства у вези са паламентарим изборима и на коалициони капацитет који је овдје јак и стабилан, очекујемо побједу на свим нивоима”, рекао је Тасовац.  У Угљевику је изабрано и Предсједништво одбора од 17 чланова, као и Општински одбор од 69 чланова.

Семберија инфо