УХАПШЕНО ЛИЦЕ КОЈЕ ЈЕ ФИЗИЧКИ НАПАЛО ВОЗАЧА ТАКСИ ВОЗИЛА :: Semberija INFO ::

 

УХАПШЕНО ЛИЦЕ КОЈЕ ЈЕ ФИЗИЧКИ НАПАЛО ВОЗАЧА ТАКСИ ВОЗИЛА


Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 23.09.2021. године око 02,40 часова лишили су слободе лице Н.Г., због постојања основа сумње, да ће наставити са чињењем кривичног дјела или прекршаја.
 
Наиме, Полицијска станица Бијељина 23.09.2021. године око 02,25 часова од стране љекара Хитне помоћи, запримила је пријаву, да се на наведено Одјељење јавио таксиста радник „Патрол таксија“ са повредама у приједелу главе, које му је нанело НН мушко лице.
 
Полицијски службеници обавили су разговор са повређеним лицем, који је изјавио да га је НН мушко лице физички напало у такси возилу, те да је полупао таксиметар као и оштетио унутрашњост самог возила.
 
Брзим и ефикасним радом на терену полицијски службеници Полицијске станице Бијељина идентификовали су и понашли осумњичено лице, који је био у видно алкохолисаном стању.
 
О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио предузимање и прикупљање свих потребних мјера и радњи како би се наведени догађај документовао и доставио извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица Н.Г.