ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ОБУЦИ :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ОБУЦИ


Позивамо вас да искажете интерес за учествовање у обуци из области "Инструменти за идентификацију, припрему и провођење развојних пројеката".

Ријеч је о обуци коју Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина проводи са Развојном агенцијом Републике Српске за идентификоване групе јединица локалне самоуправе. Наведена обука пружа могућост да се, кроз рад у групама, припреме пројектни приједлози према приступу логичке матрице која представља најраспрострањенију методу коју примјењују међународне донаторске организације, али и домаће институције. Након обуке, јединице локалне самоуправе, добијају оспособљен кадар који у складу са потребама може самостално (или у пројектном тиму) да идентификује и развија пројектне приједлоге према фондовима Европске уније и другим донаторима у Босни и Херцеговини. 

Одговор и исказивање интереса за учешће у обуци, потребно је доставити најкасније до 04. маја 2021. године на  имејл: agencijamsp.2009@gmail.com 

У складу са исказаним потребама и заинтересованошћу потенцијалних учесника, Агенција ће припремити програм провођења обука и обавијестити о тачном термину и мјесту одржавања обука.