ПРИЈЕМ ЗА ОДБОЈКАШКЕ ШАМПИОНЕ! :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА ОДБОЈКАШКЕ ШАМПИОНЕ!


Одбојкашки клуб „Радник Какехасхи“ освајач је Прве лиге Републике Српске у сезони 2020/21. Поводом освојене шампионске титуле градоначелник Града Бијељина Љубиша Петровић и предсједник скупштине Града Александар Ђурђевић су уприличили пријем за одбојкаше и управу клуба. Градоначелник се интересовао за развојни пут клуба, обећавши у наредном периоду сваку врсту подршке новом градском премијерлигашу.



- Задовољство је и част угостити овако младу екипу првака Републике Српске. Бијељина јесте град спорта али, иако је некако увијек у првом плану фудбал не смијемо дозволити да се заборави успјех одбојкаша, кошаркаша и других спортиста који биљеже врхунске резултате“, рекао је предсједник скупштине Града Бијељина Александар Ђурђевић.

Препознатљиво лице бијељинских одбојкаша, капитен Владимир Милићевић осврнуо се на изазовну финалну серију плеј офа против ОК „Темпо“ захваливши се својим голобрадим саиграчима, који су упркос игрању против много искусније екипе показали велики мотив и борбу да титула првака РС заврши у Бијељини.



- Поносан сам што сам капитен овим момцима. Надамо се успјешном такмичењу у Премијер лиги БиХ што нам, ако се погледају наше претходне сезоне у овом такмичењу не би требало представљати проблем. Такође, надамо се да ће нам Градска управа Града Бијељина пружити већу подршку у нашем раду“, закључио је Милићевић.

Семберија инфо - И. Гутић