ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ПРЕДСТАВИО ИЗВЈЕШТАЈ ЗА ПРВИХ 100 ДАНА: Формирање новог имиџа Градске управе :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ПРЕДСТАВИО ИЗВЈЕШТАЈ ЗА ПРВИХ 100 ДАНА: Формирање новог имиџа Градске управе


Градоначелник Бијељина Љубиша Петровић данас је, на конференцији за штампу која је одржана у Градској управи, детаљно представио извјештај о предузетим радњама током својих првих сто дана на функцији градоначелника Града Бијељина. 

Одмах по извршеној примопредаји дужности, нови градоначелник је у границама својих надлежности, приступио формирању новог имиџа Градске управе која треба да буде  модерна градска управа, сервис свим грађанима, способна да обезбиједи убрзан развој свих сектора града Бијељина. 

Како је рекао градоначелник Петровић, једна од првих активности тицала се детаљне анализе рада свих одјељења и других организационих јединица Градске управе која је за посљедицу имала, између осталог, и подношење неколико кривичних пријава против одговорних лица који су запослени у тим одјељењима и институцијама.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је истакао да су бројни планови његовог кабинета били лимитирани посљедицама неусвајања буџета за 2021. годину, као и непостојања ребаланса буџета за 2020. годину.

- Све будуће активности Градске управе треба да буду предузимане у складу са начелима транспарентности, законитости, одговорности и ефикасности у раду'', нагласио је градоначелник Петровић.           

​Семберија инфо - И. Гутић