У НЕДЈЕЉУ ПРЕДСТАВА ПЕПЕЉУГА :: Semberija INFO ::

 

У НЕДЈЕЉУ ПРЕДСТАВА ПЕПЕЉУГА


Предстојећи викенд, у недјељу, 21. фебруара, на репертоару позориштанца ,,Маслачак" је представа ,,Пепељуга".

​-Напомињемо да је усљед промјена у организацији термина  Центра за културу ,,Семберија" и наш термин помјерен са 12 на 13 часова. Карте се резервишу на билетарници Центра за културу или на број телефона 055204202,’’ поручују из Позориштанца ,,Маслачак’’.
 
Представа ,,Пепељуга’’ је модерна верзија истоимене приповијетке браће Грим. Прича о сукобу двије размежене сестре и њиховој љубомори према прелијепој полусестри по имену Пепељуга. Представа, богата раскошним костимима и сценографијом, изазива смијех код дјеце, али и родитеља. Која ће се од сестара удати за принца, да ли ће Пепељуга успјети да оде на бал, како плешу зле сестре, шта се дешава у ноћи док траје краљевски бал сазнаћете погледавши представу ,,Пепељуга’’.

Музика у овој представи потписује Славиша Стојановић, режију Ненад Благојевић, а  Пепељугу глуми Наталија Станкић, принц је Бранислав Вујић, прва зла сестра  је Виолета Галовић, друга зла сестра је Марија Ћосић, а адјуланта глуми Марко Тољевић,’’ прецизирају из Позориштанца ,,Маслачак’’.