НЕПОЗНАТИ МУШКАРАЦ ИМАО КОНТАКТ СА УЧЕНИКОМ ИСПРЕД ШКОЛЕ :: Semberija INFO ::

 

НЕПОЗНАТИ МУШКАРАЦ ИМАО КОНТАКТ СА УЧЕНИКОМ ИСПРЕД ШКОЛЕ


Foto: RTRS
Полиција је идентификовала мушкарца из Бијељине чији су иницијали Н.М. након што је испред Основне школе "Кнез Иво од Семберије" јутрос ученика додирнуо по рамену и позивао по имену, речено је Срни у бијељинској Полицијској управи.

Из полиције наводе да је мушкарац био у школском дворишту са жељом да свом сину да новац, а ученик којег је додирнуо по рамену и позвао именом имао је исту гардеробу, јакну и капу, као његово дијете.

Дјечак од којег је мушкарац мислио да је његов син одмах је ушао у школу, а да човјек није схватио да је додирнуо по рамену и дозивао погрешно дијете.

Ријеч је о породици која је растављена.

Полицијској станици Бијељина је замјеник директора Основне школе "Кнез Иво од Семберије" пријавио да је непознати мушкарац имао кратак контакт са учеником испред школе, додирнуо га по рамену и дозивао именом, након чега је дијете ушло у школу, а мушкарац наставио пут.

Догађај се десио у 6.55 часова испред школе.

У Полицијској управи Бијељина Срни је речено да је полиција по пријави изашла на лице мјеста и обавила разговор са наставницима, психолозима и педагозима школе, обавијештено је и Окружно јавно тужилаштво, а тужилац се изјаснио да нема елемената кривичног дјела ни прекршаја.

Припадници Полицијске станице Бијељина су оперативним радом идентификовали овог мушкарца.
 
(СРНА)