ЏУДО КЛУБ "ПАНТЕР": ДЕСЕТ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ РС ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ И КАДЕТЕ :: Semberija INFO ::

 

ЏУДО КЛУБ "ПАНТЕР": ДЕСЕТ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ РС ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ И КАДЕТЕ


Викенд за нама био је богат спортским дешавањима. Тако су џудисти имали прилику да покажу форму на Првенству Републике Српске у џудоу за млађе пионире и кадете. Првенствени турнир је одржан за Сокоцу а учествовало је преко 300 такмичара из 34 џудо клуба.
 
Џудо клуб "Пантер" је, по традицији остварио изузетно висок пласман. У екипном пласману освојили су друго мјесто за кадете и треће за кадеткиње док су у свеукупном пласману (кадети + кадеткиње) освојили треће мјесто.
 
У појединачној конкуренцији Пантери су освојили десет медаља: пет златних, једну сребрну и четири бронзане.


 
Златне медаљу и титуле првака Републике Српске освојили су Јована Ђурић, Никола Нешковић, Теодора Трифковић, Иван Чолић и Никола Наранчић. Сребрну медаљу и вицешампионску титулу изборио је Павле Мацан док су бронзане медаље освојили Василије Хржић, Вера Павличевић, Павле Перушиновић и Софија Самарџић.
 
Освајањем златних одличја Теодора Трифковић и Иван Чолић су одбранили титуле шампиона Републике Српске које су освојили прије годину дана у Бањалуци. Такође, нова шампионка, Јована Ђурић тада је поражена у финалној борби што овај пут није дозволила да јој се догоди.