КМФ "РАДНИК МД СХОП" ЈЕ ПРВАК РЕГУЛАРНОГ ДИЈЕЛА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БИХ :: Semberija INFO ::

 

КМФ "РАДНИК МД СХОП" ЈЕ ПРВАК РЕГУЛАРНОГ ДИЈЕЛА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БИХ


Викенд пред нама је резервисан за посљедње коло регуларног дијела такмичења у Премијер футсал лиги БИХ. У 17. колу Премијер лиге БиХ у Бијељину стиже екипа Футсал клуба "Борац" из Бањалуке.
 
-Биће то још један истински спектакл за љубитеље футсала у нашем граду. У претходним утакмицама смо и математички осигурали прво мјесто кроз комплетну серију доигравања, али смо побједу у прошлом колу скупо платили. Наиме, на утакмици у Читлуку Дејан Павловић је добио трећи жути картон, тако да неће наступити у суботу. Такође, Мирку Маринковићу који је повријеђен од раније, придружили су се капитен Павић и Арнаутовић (задобили повреде у Читлуку) тако да, највјероватније ни они неће бити на располагању тренеру Трифковићу. Како ствари стоје, биће ово изврсна прилика да се шанса пружи играчима који су у досадашњем дијелу првенства мање играли, као и неколицини јуниора који су на прагу сениорске екипе (јуниори тренутно заузимају лидерску позицију У19 Премијер лиге БиХ) тако да ће стручни штаб моћи да види колико на њих може да рачуна", стоји у саопштењу за јавност КМФ "Радник МД Схоп".


 
Публика ће имати прилику да гледа будућност бијељинског футсала, младог Трифковића, Марковића, млађег Ракића, Јовановића... који ће у двије наредне утакмице тражити своју шансу да се наметну пред почетак плеј офа.
 
Утакмица се игра у суботу 23. марта са почетком у 18х. 
-Сви сте добродошли. Будите вјетар у леђа нашим момцима, будите наш шести играч", поручују из КМФ "Радник МД Схоп".