У БАЊАЛУЦИ ОДРЖАН ЗИМСКИ КАМП ЗА ЏУДИСТЕ: ПРИЛИКА ЗА ПРОВЈЕРУ ФОРМЕ ПРЕД ПОЧЕТАК НОВЕ СЕЗОНЕ :: Semberija INFO ::

 

У БАЊАЛУЦИ ОДРЖАН ЗИМСКИ КАМП ЗА ЏУДИСТЕ: ПРИЛИКА ЗА ПРОВЈЕРУ ФОРМЕ ПРЕД ПОЧЕТАК НОВЕ СЕЗОНЕ



У периоду од 12. до 14. јануара Џудо савез Републике Српске организовао је у Бањалуци Зимски камп за џудисте. Камп су, у техничком дијелу организовали џудо клубови из Бања Луке (Борац, Реи, Кодокан, Крајина,Трн и Лакташи).

На кампу је учествовало око 200 такмичара из свих крајева РС а из Бијељине је своју тренутну форму провјеравало десеторо такмичара Џудо клуба „Пантер“.



Тренинзи су одржавани два пута дневно у Спортској сали „Обилићево“. Тренинге за сениоре водили су Митар Мрдић и Борислав Боданић а за пионире Игор Кикић и Бојан Босанчић.

- За наш клуб камп је значајан, јер се припремамо за надолазећа званична такмичења и почетак такмичарске сезоне која стартује у фебруару“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Владимир Ђокић, тренер Џудо клуба „Пантер“.

У оквиру четвртог по реду Зимског кампа одржан је и семинар за судије. Семинар су водили Дане Пепић и Младен Вуковић. Све судије су присуствовале предавањима, усменом и практичном дјелу семинара та напослијетку, обновиле лиценцу за предстојећу сезону.