Навијачима Црвене звезде забрањен долазак на утакмицу против Олимпије из Милана :: Semberija INFO ::

 

Навијачима Црвене звезде забрањен долазак на утакмицу против Олимпије из Милана


Извор: Танјуг / Глас Српске

МИЛАНО- Кошаркаши Црвене звезде биће без подршке навијача на мечу против Олимпије у Милану пошто им је забрањено да купују улазнице за ту утакмицу, саопштио је префект града Клаудио Згараља.

Како преноси портал "Milanotoday.it", Згараља је саопштио да ће улазницу за тај меч моћи да купе само људи који живе у покрајини Ломбардија, чији је центар град Милано. Тиме, како се наводи, жели да спријечи навијаче Црвене звезде из остатка Италије, Европе и Србије да купе улазнице и дођу да подрже екипу Јоаниса Сферопулоса. 

"Из много разлога, како бисмо заштитили јавни ред и безбједност, донијели смо одлуку која одмах ступа на снагу, да се забрани продаја улазница за навијаче Црвене звезде из Београда и да могућност куповине пропусница буде дозвољена само становницима региона Ломбардија. Улазнице ће бити штампане само уз личне податке купца", рекао је Згараља, а преноси поменути портал.

"Milanotoday.it" додаје да је одлука донијета због страха од могућих нереда ван дворане и у њој јер су навијачи Црвене звезде у дуготрајном сукобу са присталицама Роме, којих има широм Италије, па чак и у самом граду Милану гдје огромна већина навија за Интер или Милан.