ОК „РАДНИК“: НАСТУП ЗА ИСТОРИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ОК „РАДНИК“: НАСТУП ЗА ИСТОРИЈУ


ОК „Радник“, актуелни шампион БиХ у одбојци наступао је претходне двије вечери у Београду на квалификационом турниру за учешће у ЦЕВ Лиги шампиона. Бијељински одбојкаши су се на турниру састали са изузетно јаким противницима, екипом београдског Партизана и екипом Олимпијакоса из Грчке. Поводом њиховог наступа преносимо импресије Дарка Манојловића, предсједника УО ОК „Радник“.

-Како два пораза претворити у побједу? Изгледа немогуће, али може и то, ако сте Одбојкашки клуб „Радник“ из Бијељине. Претходна два дана играли смо квалификациони турнир ЦЕВ Лиге шампиона у одбојци. У Београду, у култној дворани Александар Николић (Пионир) и то на тарафлеx подлози. И наше утакмице преноси ТВ Арена спорт уживо.

Дал' је то могуће?

Радник игра у Пиониру квалификације за ЛШ и то против Олимпијакоса и Партизана (иако сам Партизановац овај пут црно-бели на друго мјесто из много разлога, ал' нећу сад о томе). Могуће је, доказали смо, видјели сте, чули сте. Лијепо је бити Радниковац, Бијељинац у уторак и сриједу. Ал' није само та два дана, него током 2023. је плава боја баш у моди. И биће надам се Радник у моди и сљедеће године.

Рекох једном другару, ја сам своје одбојкашке снове остварио ове године, три титуле, Лига шампиона, куд ћеш даље... Каже он мени, љествица увијек може ићи горе, увис.

Много порука сам добио синоћ. Честитају сви, хвале нас. И у праву су. Треба хвалити Одбојкашки клуб „Радник“ за чисту и искрену спортску причу свих ових година.

Браво за момке који су били на терену, тренере, за навијаче који су нас бодрили у Београду и поред малих екрана, а посебан поздрав за друштво из ресторана Два Јелена.

Ако нас волите и навијате за Радник, дођите у суботу у 16х у дворану Гимназије када играмо против Гацка у 4. колу Премијер лиге БиХ.

(Семберија инфо)