Лига шампиона: Фудбалери Звезде вечерас дочекују Јанг Бојс :: Semberija INFO ::

 

Лига шампиона: Фудбалери Звезде вечерас дочекују Јанг Бојс


Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат дочекују швајцарски Јанг Бојс у другом колу Г групе Лиге шампиона.

Звезда је на старту поражена на гостовању Манчестер Ситију (3:1), док је Јанг Бојс истим резултатом изгубио код куће од Лајпцига и према многим процјенама овај меч могао би да буде одлучујући у борби за "прољеће у Европи".

- Радујемо се првој утакмици у Лиги шампиона на домаћем терену, сигуран сам да ћемо имати сјајну подршку и једва чекамо да почне - рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар на конференцији за медије.

Знамо да морамо да побиједимо и играћемо добро, додао је он.

- Другачије је кад играш уз подршку више од 50.000 навијача. Играћемо офанзивније, врло је важно да добро почнемо и надам се да овај меч може да буде прекретница - истакао је Бахар.

У посљедњим мечевима, у првенству, нисмо били тако добри као на почетку сезоне, али Лига шампиона је нешто друго, нагласио је израелски стручњак.

- У првом мечу против Ситија били смо добри у одбрани, сутра је нешто друго, играћемо офанзивније и вјерујем да можемо да побиједимо - поручио је Бахар.

Звездин првотимац Мирко Иванић рекао је да тимска игра увек донесе победу и да не би имао ништа против да буде човек одлуке, попут Алексе Вукановића 2019. године, када је српски шампион преко Јанг Бојса други пут изборио пласман у елитно такмичење.

- Та утакмица била ми је једна стреснијих јер сам почео на клупи и могао сам додатно да осетим притисак који носи. Сада је другачије, биће спектакл, осећамо подршку и цијела екипа једва чека да покажемо зашто смо заслужено у Лиги шампиона - поручио је Иванић и такође констатовао да би побједа била прекретница сезоне.

(ТАЊУГ)