Први "Soccer kamp" :: Semberija INFO ::

 

Први "Soccer kamp"


Током дванаест година дугог и успјешног рада са најмлађима организујемо прве фудбалске припреме ван нашег града, односно први Soccer kamp за дјевојчице и дјечаке.

Припремни камп одржаће се у периоду од 1. до 6. јула у СРЦ "Олимп" Пале/Јахорина, и то за узрастне категорије: 2008. 2009. 2010. 2011. 2012. 2013. 2014. и 2015. годиште.



Soccer kamp обухвата шестодневне припреме у сјајним условима за тренинге. Тренизи ће се одвијати два пута дневно (пријеподне/поподне) уз стручни надзор 5 тренера. Фокус рада биће на техничким и тактичким елементима игре. Полазници кампа имаће прилику да покажу свој таленат и стечене вјештине и знања кроз пријатељске утакмице које ће бити саставни дио припрема. 

Дјеца ће бити под сталним надзором 5 тренера који путују са њима, а то су: Биљана Петровић, Рајко Ђорђић, Предраг Ђурић,  Зорана Станкић и Горан Јандрић.

Током боравка на припрема дјеца ће одсјести у хотелу СРЦ "Олимп" Пале. Смјештена у модерно опремљене двокреветне и трокреветне собе. СРЦ "Олимп" у свом комплексу посједује: затворени спортски терен, затворени базен, спа центар као и простор за разоноду.

Цијена кампа је 490,00КМ и поред свега наведног обухвата и
- превоз Бијељина-Пале/Јахорина-Бијељина
- 5 ноћења на бази  пунонг пансиона
- обилазак Сарајева,
- тренинг на највећем врху Јахорине-Огорјелица,
- едукативна предавања о начину исхране као и о правилима фудбалске игре,
- утакмица са Сф “Олимп” као и са ФК “Зељо” Сарајево.

Могућност плаћања на рате као и све додатне информације можете добити на сљедеће бројеве телефона: 065/680-740 и 065/896-978

Полазници кампа могу бити сви који тренирају фудбал, а желе да прођу наш камп како би стекли нова искуства и упознали нове другаре.

Сви учесници кампа гратис добијају 3 мајице, шортс и качкет.

Играј фудбал, буди срећан, Soccer камп те чека!!!

https://fb.watch/iNE9JB3X-R/