На подручју Полицијске управе Бијељина појачана контрола техничке исправности трактора у погледу посједовања и кориштења ротациониог свјетла :: Semberija INFO ::

 

На подручју Полицијске управе Бијељина појачана контрола техничке исправности трактора у погледу посједовања и кориштења ротациониог свјетла


Полицијска управа Бијељина ће у периоду од 18. до 24. октобра 2021. године спровести појачану контролу техничке исправности трактора у погледу посједовања и кориштења ротационог свјетла, са циљем превенције саобраћајних незгода у којима  учествују возачи трактора.

На подручју Полицијске управе Бијељина за девет мјесеци текуће године догодило се  12 саобраћајних незгода које су проузроковали   возачи трактора  што је више за 50% у односу на исти период 2020. године. Издвојили би податак, да је већина од ових саобраћајних незгода регистрована у условима смањене видљивости. 

Апелујемо возачима трактора  да у условима  смањене видљивости, ноћним условима,  обавезно користе ротационо свјетло како би сви заједно смањили број саобраћајних незгода и подигли ниво стања безбједности саобраћаја.


                                                                         ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                                                                                                    
                                                                                                 Александра Марић