Станковић: У недјељу се гласа за одбрану светиња :: Semberija INFO ::

 

Станковић: У недјељу се гласа за одбрану светиња


Поводом избора у Црној Гори који ће се одржати у недjељу, а због огромног интересовања у Херцеговини и великог броја гласача, како из Требиња и херцеговачких општина, тако и Херцеговаца који живе у сусједним општинама,  члан Извршног одбора Градског одбора СДС Требиње Илија Станковић позвао је све гласаче да гласају за одбрану светиња.
 
“Дан пред изборе у Црној Гори тензије достижу врхунац, јер се ради о судбоносним изборима. Те тензије су већ пренесене и у наше окружење, у наш град, као и у сусједне херцеговачке општине, што је сасвим нормално и очекивано. У Црној Гори живи велики број наших бивших суграђана, поготово у Херцег Новом и Никшићу, а исто тако у Требињу живи пуно људи који ће гласати на изборима.” – истакао је Илија Станковић, кандидат СДС-а за градоначелника Требиња.
 
Он је испред СДС позвао “све оне који имају право гласа да гласају за одбрану вјере, за одбрану светиња, за одбрану сопственог идентитета и српског имена, које им се оспорава од владајућег режима.”
 
“До сада сте то радили на величанственим литијама са обје стране границе. У недељу то урадите на миран, цивилизован и демократски начин. Јасно се опредјелите и гласајте за нове људе који ће Црну Гору ослободити страха од режима и аутократа и донијети слободу и наду у бољу будућност свим народима у братској Црној  Гори”, рекао је Илија Станковић.
 
СДС - Сектор за политику и медије