Почиње љетна сезона на Јахорини, попуст од 30 одсто на све садржаје :: Semberija INFO ::

 

Почиње љетна сезона на Јахорини, попуст од 30 одсто на све садржаје


Љетна сезона на Јахорини почиње данас, а Олимпијски центар је за посјетиоце припремио попуст од 30 одсто на кориштење свих садржаја.

"За љето су спремљене три нове атракције које ће бити распоређене на Пољицама и на језеру на врху планине. Нове љетне атракције биће пуштене у погон у првој половини јула. Јахорина ће поново прва у овом дијелу Европе имати нове адреналинске атракције за одрасле и дјецу", саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Током љета посјетиоци ће моћи искористити и бројне попусте на садржаје, а први је на дан отварања када ће попуст износити 30 одсто.

"Затим слиједи попуст под називом 'Замијени море за планину' од 16. до 19. јула, те од 27. до 30. јула попуст од 20 одсто под називом 'Дани школараца', док ће сваког 10. 20. и 30. у мјесецу под слоганом 'Јахорина је чиста десетка' попусти на садржаје бити 10 одсто", наведено је у саопштењу.

У претходном периоду релизоване су промоције љетне сезоне на Јахорини у многим градовима у БиХ.

Од љетних садржаја на Јахорини посјетиоци ће, између осталог, моћи користити планински боб на шинама дужине 2,5 километара, који достиже брзину од 40 километара на час и један је од 10 највећих у цијелој Европи.

Независне новине