Оперативним радом дошло се до сазнања да је извршено Разбојништво на подручју ПС Пелагићево, које је у кратком року и расвјетљено :: Semberija INFO ::

 

Оперативним радом дошло се до сазнања да је извршено Разбојништво на подручју ПС Пелагићево, које је у кратком року и расвјетљено


Оперативним радом на терену полицијских службеника Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бијељина и Полицијске станице Пелагићево, дошло се до сазнања да је 28.02.2020. године од стране НН лица извршено кривично дјело  ''Разбојништво''.
 
Након прикупљених сазнања, Полицијској станици Пелагићево, 16.06.2020. године обратила су се оштећена лица са подручја Пелагићева, који су пријавили, да су дана 28.02.2020. године око 22,00 часа три НН мушка лица насилно  ушла у њихову кућу, којом приликом су их физички напали, задавши им више ударца у предјелу тијела и главе.
 
Радећи на расвјетљавању кривичног дјела, полицијски службеници су дошли до сазнања да су извршиоци кривичног дјела ''Разбојништво''  лица С.А., А.А. и И.Б.
 
Од стране полицијских службеника лице С.А. је лишен слободе, док остала два лица нису пронађена и за истим ће бити расписана потрага.
 
Окружном јавном тужилаштву у Добоју након комплетирања предмета биће достваљен извјештај о постојању основа сумње да је почињено кривично дјело ''Разбојништво'' против лица С.А., А.А. и И.Б.

Полицијска управа Бијељина