Полицијска управа Бијељина санкционисала шест грађана због непоштовања наложених мјера :: Semberija INFO ::

 

Полицијска управа Бијељина санкционисала шест грађана због непоштовања наложених мјера


У протекла 24 часа полицијски службеници Полицијске управе  Бијељина санкционисали су четири лица због непоштовања полицијског часа  и два лица која нису поштовала мјере самоизолације.
 
Полицијска станица Јања, 24.03.2020. године око 16,30 часова од стране службеника Одјељења за издавање путне исправе запримила је пријаву, да јој се са захтјевом за издавање путне исправе обратила С.В. а која се по рјешењу Дома здравља Бијељина  од 14.03.2020. године налази у кућној изолацији. Због непоштовања прописаних мјера С.В. је прекршајно санкционисана по члану 22. Закона о јавном реду и миру.
 
Због непоштовања полицијског часа, полицијски службеници Полицијске станице Лопаре 24.03.2020. године у 21,00 час санкционисали су лице А.М. јер је затечен да управља моторним возилом.
 
Полицијска управа Бијељина апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона „SARS-CoV-2“ и „COVID-19“ болести на територији Републике Српске.

​Полицијска управа Бијељина