ЈЗУ Болница Свети Врачеви: Од компаније Слобопром помоћ од 100.000 КМ :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ Болница Свети Врачеви: Од компаније Слобопром помоћ од 100.000 КМ


Власници компаније “Слобопром” из Лончара, данас, 23.марта, у разговору са менаџментом бијељинске болнице „Свети Врачеви“, изјавили су да ће на рачун ове здравствене установе извршити уплату финансијских средстава у износу од 100.000  КМ како би, као друштвено одговорно компанија, помогли здравственим радницима у борби против вируса корона.

- Поред помоћи бијељинској болници, кризним штабовима у Бања Луци и Брчком ћемо ставити на располагање наше хотеле, како би се смјестили евентуално обољели грађани. Такође, планирамо донацију и УКЦ Бања Лука, вриједности 50.000 КМ у виду заштитних маски са филтерима ФФП2 и ФФП3”, навели су из ове компаније.

Менаџмент ЈЗУ Болница “Свети Врачеви” изражава захвалност Компанији “Слобопром” у име запослених, али и у име грађана Бијељине и Републике Српске. 

-Захвални смо свим друштвено одговорним фирмама, компанијама, установама и институцијама, као и појединцима, који схватају тренутак у ком се налази човјечанство”, наводи менаџмент ЈЗУ Болница “Свети Врачеви”.

Семберија инфо - О. Стјепановић