МУШКАРАЦ ВАРАО СУПРУГУ У ИТАЛИЈИ, ПА СЕ ЗАРАЗИО ОПАСНИМ ВИРУСОМ :: Semberija INFO ::

 

МУШКАРАЦ ВАРАО СУПРУГУ У ИТАЛИЈИ, ПА СЕ ЗАРАЗИО ОПАСНИМ ВИРУСОМ


Photo: Getty Images/iStockphoto
Један пословни човјек из Велике Британије тренутно је у паници, након што је сазнао да је заражен коронавирусом. Ипак, овај мушкарац не брине толико за своје здравље, колико због ситуације која га је довела до тога да буде заражен вирусом корона.

Неименовани мушкарац у касним тридесетим рекао је својој супрузи да иде на пословни пут унутар Велике Британије, али се заправо упутио у Италију, гдје је провео романтични одмор са својом љубавницом.

Његов план у почетку је звучао савршено, али је ипак постојала једна ствар која је покварила његову авантуру, а то је епидемија вируса корона која влада у Италији и која је досад однијела стотине живота, пише Еспресо.

Када се вратио кући почео је да добија симптоме болести и тестови су потврдили да је позитиван на вирус ковид-19. Рекао је супрузи да је вирус добио унутар Велике Британије, али се сад прибојава да би званичници који су га ставили у карантин могли да открију његову аферу.

– Овај пацијент свакодневно води разговоре са здравственим званичницима. Његов случај би стварно био комичан да није оволико озбиљан. Мушкарац нам је признао да је био у Италији и да његова супруга не зна ништа о томе. Она мисли да је он покупио вирус на путовању унутар Велике Британије – рекао је извор близак магазину Сан.
Судећи према извјештају овог магазина, мушкарац је призао докторима да је путовао у Италију са својом љубавницом, али још одбија да њу идентификује званичницима, јер се плаши да ће због тога његова афера бити разоткривена. У међувремену, његова супруга, која једино зна да он има вирус ковид-19, изоловала се у њиховом пространом дому на сјеверу Енглеске.

– Мислио је да има савршен алиби који ће сакрити његову аферу, међутим није рачунао на вирус корона. Он је само био срећан јер је успио да стигне кући прије затварања граница, јер би морао много тога да објасни супрузи да је остао заробљен у Италији. Тренутно је у паници, али мораће да открије идентитет љубавнице која је била с њим и да све призна уколико жели да сачува здравље.

(српскаинфо.цом)