ШАРОВИЋ: НЕМА КОАЛИЦИЈЕ СА МИЛОРАДОМ ДОДИКОМ И СНСД-ОМ :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: НЕМА КОАЛИЦИЈЕ СА МИЛОРАДОМ ДОДИКОМ И СНСД-ОМ


„Власт и коалицију на локалном нивоу треба да градимо са партнерима, а не са странком која отворено жели да уништи Српску демократску странку, што је предсједник СНСД-а у више наврата поновио“ – казао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.  
 
Шаровић је нагласио да СДС треба да смијени СНСД са власти, а не да са њима прави било какву коалицију.
 
„То је јасна порука свим СДС-овцима – нема коалиције са Милорадом Додиком и његовим СНСД-ом. Сваки СДС-овац мора да се дистанцира од овакве политике коју воде СНСД и Додик који брука и Републику Српску и наш народ“ – казао је Шаровић.
 
Говорећи о изборима у Бијељини, Шаровић је поновио да ће СДС имати кандидата за градоначелника, а он мора да буде СДС 100%.
 
„Сваки кандидат за градоначелника мора јасно да се дистанцира од политике Милорада Додика. Тај отклон мора да буде јасан и снажан, уколико жели да буде кандидат за градоначелника. Ко је за политику СДС-а са нама је, ко није и мисли да треба величати политику Милорада Додика тај није са нама и не може да представља СДС било гдје. Ми у Бијељини идемо као и до сад побједнички и да се супротставимо политици коју представља Милорад Додик“ – казао је Шаровић.

sdsrs.com